Onze
missie

Bij Aglo's staan we als één team achter jouw business. Met arendsogen overzien wij je bedrijf en omgeving, spotten we van ver de opportuniteiten en problemen, zodat we proactief - én samen met jou - de juiste koers kunnen bepalen.

Home      missie      expertise      Nieuws       Vacatures      over ons      contact

"Preventief als het kan, reactief als het moet"

Meer zien, beter ondernemen

Wat doen we voor jou?

 

Van een beginnende start-up tot een gevestigd (familie)bedrijf of van een groeiende onderneming tot een bedrijf in moeilijkheden, in ons nest zit de geschikte partner voor jou. Onze expertise en drive zorgen ervoor dat we steeds up-to-date zijn met relevante wetsveranderingen, best practices en (ver)nieuwe(nde) tendensen.

 

De weg naar de top ligt bezaaid met opportuniteiten, maar ook met risico’s. Maar door steeds proactief - en liefst zo min mogelijk reactief - met jou mee te denken, stuurt Aglo's je altijd het juiste pad op.

 

We blinken uit in ondernemings- en sociaal recht. Naast advies reiken we ook oplossingen aan. Altijd in nauw overleg met jou. Want samen zien we meer.

 

En hoe doen we dat dan?

 

Voorkomen is beter dan procederen. Onze toga laten we dan ook graag zo lang mogelijk in de kast hangen. Wat zijn dan onze wapens? Waterdichte contracten, constructieve onderhandelingen, mature conflicthantering… Onze blik én pen staan altijd op scherp.

 

Kortom, onze totale ontzorging maakt van jou een betere ondernemer.

© Aglo's Advocaten 2021

contact@aglos.be  I  014 41 88 22   I  Lierseweg 271 - 273, Herentals I Steenweg op Zevendonk 60, Turnhout