Home      missie      expertise      Nieuws       Vacatures      over ons      contact

Philip Somers

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”⎼Winston Churchill

Philip etaleert zijn talenkennis als troef en zijn pen en retoriek als wapen. Door 30 jaar aan ervaring zijn zijn standaarden, toewijding én inzet voor de advocatuur torenhoog. Op zoek naar een klepper op het gebied van ondernemingsrecht, insolventierecht, strafrecht en contractenrecht? Wij presenteren je Philip graag op een zilveren schoteltje.

 

In 1991 studeerde Philip af met grote onderscheiding aan de KU Leuven én trok hij meteen verder naar de Università degli Studi di Ferrara in Italië om er internationale ervaring op te doen. Gelukkig (voor ons) trok hij weer richting huis en behaalde hij aan de Université Libre de Bruxelles een bijzondere licentie Droit Maritime et Aérien. We kunnen wel stellen dat de talenknobbel van Philip ongekende hoogtes bereikt.

 

Sinds 1991 is Philip advocaat aan de Balie van Provincie Antwerpen. Verder is hij als curator verbonden aan de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout en vervult hij het ambt van plaatsvervangend vrederechter in het Vredegerecht van het kanton Herentals.

© Aglo's Advocaten 2021

contact@aglos.be  I  014 41 88 22   I  Lierseweg 271 - 273, Herentals I Steenweg op Zevendonk 60, Turnhout