Philip Somers

Expertise

AGLO’S Herentals

  • Ondernemingsrecht
  • Insolventierecht
  • Vennootschapsrecht / M&A
  • Contracten
  • Strafrecht

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”- Winston Churchill

Met zijn scherpe blik en scherpe pen, weet Philip als geen ander wat “meer zien, beter ondernemen” betekent. Als echte legal eagle scheert hij hoge toppen binnen én buiten de rechtbank.

Philip etaleert zijn talenkennis als troef, en zijn retoriek als wapen. Door 30 jaar aan ervaring zijn zijn standaarden, toewijding én inzet voor de advocatuur torenhoog. Op zoek naar een klepper op het gebied van ondernemingsrecht, insolventierecht, strafrecht en contractenrecht? Dan ben je bij Philip aan het juiste nest.

In 1991 studeerde Philip af met onderscheiding aan de KU Leuven én trok hij meteen verder naar de Università degli Studi di Ferrara in Italië om er internationale ervaring op te doen. Gelukkig (voor ons) trok hij weer naar huis en behaalde hij aan de Université Libre de Bruxelles een bijzondere licentie Droit Maritime et Aérien. We kunnen wel stellen dat de talenknobbel van Philip ongekende hoogtes bereikt.

Sinds 1991 is Philip advocaat aan de Balie van Provincie Antwerpen. Verder is hij als curator verbonden aan de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout en vervult hij het ambt van plaatsvervangend vrederechter in het Vredegerecht van het kanton Herentals.

Philip Somers