Veerle Verhaegen

Expertise

AGLO’S Turnhout

  • Ondernemingsrecht
  • Insolventierecht
  • Vennootschapsrecht / M& A
  • Fiscaal (straf)recht
  • Hippisch recht
  • Familiaal vermogensrecht

“The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me.” – Ayn Rand

Als rasechte onderneemster ademt Veerle de missie en visie van AGLO’S. Ze vaart zonder nonsens, rechtdoorzee en doorziet daardoor snel achterliggende problemen. Haar stijl is authentiek, met respect voor cliënt en materie. Daarom is zij de ideale juridische partner op jouw ondernemerspad.

Veerle is helemaal thuis in de paardenwereld én bijgevolg ook in het hippisch recht. Laat je dus niet opzadelen met onnodig leed en maak gebruik van haar expertise. Bovendien heeft ze een grote voorliefde voor overnames. Het opmaken van aandeelhoudersovereenkomsten en bijzondere contracten zit haar als geen ander in de vingers.

Veerle behaalde in 2002 het Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven, maar dat was peanuts voor deze powervrouw. Ze ging ook nog voor een Master of Business Law (Universiteit Antwerpen, 2009), postuniversitaire opleiding tot curator (Centrum voor Beroepsvervolmaking in de Rechten, 2010) en Master of Tax Law (Universiteit Antwerpen, 2017).

Sinds 2002 is Veerle advocaat aan de Balie van Provincie Antwerpen, in 2007 richtte ze  haar eigen advocatenkantoor op en sinds 2014 is ze ook Curator in de Ondernemingsrechtbank van Antwerpen. Last but not least is ze lid van de Belgian Association of Tax Lawyers.

Veerle Verhaegen